Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Team 2-daagse: ‘Regionale samenwerking’

Datum

Donderdag 30 november en vrijdag 1 december 2017.

Locatie

Inspirerende omgeving centraal in Nederland

Kosten

€ 1.095,- p.p. (BTW-vrij) incl. studiemateriaal, deelnamecertificaat, catering en een hotelovernachting.

Voor wie? Teams van regionale samenwerkingspartners en netwerkpartners: besluitvormers uit de eerste lijn, ziekenhuis, gemeente, VV&T en zorgverzekeraar; U geeft zich als team op.

 

Team 2-daagse: ‘Regionale samenwerking’

 

Van (beginnend) regionaal initiatief naar een regioagenda en een plan van aanpak.  

Het opstellen van een regioplan,  inclusief substitutieagenda, is doorgaans een tijdrovend en inefficiënt proces. Een actieplan komt niet zelden pas na een maandenlang voortkabbelend proces – met talloze vergadersessies in diverse settings – tot stand.

Er is ook en snellere methode: deze 2-daagse ‘snelkookpan-sessie’ waarin u – als team- een Plan van Aanpak voor uw regio uitwerkt.  U gaat intensief met uw regionale partners – ziekenhuis, gemeente, VV&T, zorgverzekeraar, aan de slag. Dat betekent dat u samen met deze partners deelneemt aan deze tweedaagse.

Voor uw samenwerking in de regio bestaat geen blauwdruk: u moet het zelf doen in de context van de regionale mogelijkheden.

Aan deze opleiding kunnen vijf regio’s tegelijk deelnemen, zodat een onderlinge uitwisseling voor extra inspiratie zorgt. Het spreekt vanzelf dat de samenwerking in de regio al enigszins op gang is, waar deze tweedaagse een impuls aan geeft.

Gedurende deze dagen wordt de theorie afgewisseld met het werken aan het Plan van Aanpak. Om efficiënt te kunnen werken is het noodzakelijk dat u voorafgaand aan de module al ‘huiswerk’ gemaakt heeft.

Kijkt u hier voor het uitgebreide programma

Doelgroep: Teams van regionale samenwerkingspartners en netwerkpartners: besluitvormers uit de eerste lijn, ziekenhuis, gemeente, VV&T en zorgverzekeraar; U geeft zich als team op.

Data: Deze 2-daagse vindt plaats op donderdag 30 november en vrijdag 1 december 2017.

Locatie: Centraal in Nederland (mede afhankelijk van de regio’s die zich aanmelden).

Prijs: €1.095,- p.p. (BTW is niet van toepassing). Inbegrepen zijn studiemateriaal, deelnamecertificaat, catering en een hotelovernachting.

Accreditatie: Deze 2-daagse is voor huisartsen geaccrediteerd worden met 13 punten. Voor andere beroepsgroepen kan na overleg accreditatie worden aangevraagd. Het Jan van Es Instituut is geaccrediteerd door het CRKBO.

Meer weten? Neem dan contact op met het cursussecretariaat: info@jvei.nl of 036 – 7670360.

Top
Het Jan van Es Instituut wordt financieel ondersteund door het Investeringsprogramma Flevoland Almere