Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Naar regionale verbanden!

Datum

Te bepalen met de deelnemende regio's

Locatie

Inspirerende omgeving centraal in Nederland

Kosten

€ 750,- per deelnemer

PlaatjeVan (beginnend) regionale initiatief naar een regioagenda en een concreet regioplan.  

U gaat intensief met uw regionale partners aan de slag. Dat betekent dat u samen met deze partners deelneemt aan deze tweedaagse.

Met uw stakeholders – ziekenhuis, gemeente, VV&T, zorgverzekeraar, werkt u aan een concreet Plan van Aanpak voor uw regio. Voor uw samenwerking in de regio bestaat geen blauwdruk: u moet het zelf doen in de context van de regionale mogelijkheden.

Aan deze opleiding kunnen vijf regio’s tegelijk deelnemen, zodat een onderlinge uitwisseling voor extra inspiratie zorgt. Het spreekt vanzelf dat de samenwerking in de regio al enigszins op gang is, waar deze tweedaagse een impuls aan geeft.

Gedurende deze dagen wordt de theorie afgewisseld met het werken aan het Plan van Aanpak. Om efficiënt te kunnen werken is het noodzakelijk dat u voorafgaand aan de module al ‘huiswerk’ gemaakt heeft.

Reacties van vorige deelnemers:

“Mooi programma, heeft ons echt geholpen”

“Elkaar als partijen (beter) leren kennen”

“Praktijkonderdelen erg inspirerend!”

Aan de hand van de evaluaties van de eerste groepen, zijn we momenteel bezig het programma aan te passen, kijkt u hier naar het programma van deze scholing in januari om alvast een beeld te krijgen.

Doelgroep: Een team van regionale samenwerkingspartners en netwerkpartners.

Data: Deze 2-daagse vindt plaats op 2 dagen in het najaar, exacte data volgen binnenkort. Een overnachting is in de prijs inbegrepen.

Locatie: Centraal in Nederland (mede afhankelijk van de regio’s die zich aanmelden)

Deelnemersprijs:

€ 750,- per deelnemer. BTW is niet van toepassing. Inbegrepen zijn (digitaal) studiemateriaal, deelnamecertificaat, maaltijden, catering en een hotelovernachting.

 

Accreditatie:

Voor huisartsen is accreditatie mogelijk. Voor andere beroepsgroepen kan na overleg accreditatie worden aangevraagd. Het Jan van Es Instituut is geaccrediteerd door het CRKBO.

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het cursussecretariaat, bereikbaar via info@jvei.nl of telefonisch: 036 – 7670360.

 

 

Top
Het Jan van Es Instituut wordt financieel ondersteund door het Investeringsprogramma Flevoland Almere