Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte

Partners

Nivel

Het NIVEL is het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg. Er vindt toegepast beleidsonderzoek plaats voor beleidsmakers in de gezondheidszorg. Dit onderzoek wordt uitgevoerd op projectbasis. Onderzoeksgegevens worden gebruikt door een groot aantal partijen, afkomstig uit de overheid en (koepels van) zorgverzekeraars, beroepsgroepen, zorginstellingen en patiënten- en consumentenorganisaties.

Klik hier voor de website van het Nivel.

 

European Forum for Primary Care (EFPC)

Het EFPC werd door een groep activisten uit verschillende landen geïnitieerd in het begin van 2005. Het doel van het Forum is om de gezondheid van de Europese populatie te verbeteren door een sterke eerste lijn te promoten. Dit wordt gedaan door op te komen voor de eerste lijn, door data te genereren en bewijs over eerstelijnszorg te verspreiden. Het forum wil haar leden aantal uitbreiden en daarmee de leidende partij voor de eerste lijn worden van Europa.

klik hier voor de website van het EFPC.

 

Zorggroep Almere

Om de zorg- en dienstverlening naadloos op elkaar te laten aansluiten werkt Zorggroep Almere vanuit een integrale, samenhangende en regionale zorgorganisatie, waarbinnen ruimte is voor de eigen professionaliteit van de medewerker.

In één zin samengevat: De juiste zorg op de juiste plaats.

Klik hier voor de website van de zorggroep Almere.

 

De Eerstelijns

De Eerstelijns is het vakmagazine voor samenwerkende eerstelijnszorgverleners.

De Eerstelijns brengt het nieuws, innovaties en achtergrondartikelen voor eerstelijns zorgaanbieders. De Eerstelijns heeft structurele samenwerkingsrelaties met de LVG. Daarnaast kent de De Eerstelijns partners. Dit zijn toonaangevende partijen die op de een van andere manier de versterking van de eerstelijnszorg ondersteunen. De Eerstelijns bereikt de decisionmakers in de eerstelijnszorg, zoals directeuren, managers, kaderhuisartsen. De Eerstelijns verschijnt als vakmagazine 10 x per jaar. De Eerstelijns is onafhankelijk. Op 5 mei 2010 is de website van De Eerstelijns geactiveerd.

Klik hier voor de website van De Eerstelijns.

 

Top
Het Jan van Es Instituut wordt financieel ondersteund door het Investeringsprogramma Flevoland Almere